Zakelijk

Amstel Bright wordt in Nederland steeds populairder. De meeste Nederlanders die naar de Nederlandse Antillen op vakantie zijn geweest, blijven enthousiast over Amstel Bright. Echter is Bright in de horeca en tijdens evenementen nog nergens terug te vinden.

Voeg iets unieks toe aan uw assortiment.

Amstel Bright staat in het rijtje van Corona, Desperados en Sol. Echter de frisse smaak en de hoge kwaliteit van het bier maken Amstel Bright uniek. Het is niet voor niets al jaren het meest populaire drankje op de Nederlandse Antillen.

Horeca en evenementen

Wilt u uw gasten verrassen en bent u op zoek naar een fris biertje? Dan is Amstel Bright het juiste product. Bright is uitermate geschikt in de horeca voor op terrassen, strandtenten en eetgelegenheden. Ook op festivals kan dit frisse biertje een toegevoegde waarde hebben.

Winkels

Het aantal winkels dat in Nederland speciale bieren verkoopt groeit dagelijks. Wilt u iets speciaals aan uw assortiment toevoegen? Amstel Bright is dan het juiste product. Het wordt zowel door mannen en vrouwen gedronken en is zeer toegankelijk.

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer weten, neem dan vrijblijvend contact met ons op.