Over ons

Vijf jaar geleden zijn wij voor het eerst in aanraking gekomen met Amstel Bright. Tijdens onze vakantie naar Aruba en Curaçao was al snel duidelijk dat Amstel Bright ons drankje zou gaan worden om de dorst in de middagen en avonden te lessen. De kwaliteit van het verfrissende biertje in combinatie met het bekende limoentje gaf ons een echt vakantiegevoel en was een echte dorstlesser. Heerlijk met je voeten in het zand en een Amstel Bright in je hand.

Teruggekomen in Nederland is die verfijnde smaak nooit echt weggegaan. Bieren als Corona en Sol komen wel in de buurt, maar hebben zeker niet die specifieke frisse smaak. Toen er weer een zomer aankwam en wij toch wel weer graag iets speciaals wilden drinken zijn wij op zoek gegaan naar Amstel Bright.

Het beperkte aanbod en de toch wel duurdere prijzen heeft ons doen besluiten om zelf met Amstel Bright aan de slag te gaan. Wij hebben ons speciaal gericht op Amstel Bright omdat wij ook in onze omgeving merken dat er vrij veel vraag naar is, maar dat het aantal aanbieders beperkt is.

Met onze webshop hopen wij aan de vraag van Amstel Bright te kunnen voldoen. U kunt bij ons diverse Amstel Bright producten kopen met de daarbij behorende prijsklassen. Heeft u vragen of een toevoeging voor onze website dan horen wij dat graag.